Veelgestelde vragen

De digitale jaaropgaves worden op 1 februari verzonden. Je ontvangt je jaaropgave op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Heb je geen e-mailadres? Dan versturen we de jaaropgave per post. 

De rechtspositie van uitzendkrachten wordt uitgedrukt in een fasensysteem. Het gehanteerde systeem bestaat uit 3 verschillende fasen:

 • Fase A: heeft een lengte van 78 weken
 • Fase B: na 78 weken is 24/7 Chauffeursdiensten verplicht om de uitzendkracht een contract voor bepaalde tijd aan te bieden. In 4 jaar zijn dit maximaal 6 contracten
 • Fase C: contract voor onbepaalde tijd

We willen je graag persoonlijk ontmoeten! Wie ben je, wat zijn je passies, wat zoek je in je nieuwe baan en waar kunnen we je in een nieuwe baan blij mee maken? We vinden het belangrijk dat je met veel plezier naar je werk gaat. Daarom proberen we zoveel mogelijk over jou te weten te komen. 

Vul het open sollicitatieformulier in op onze website. We nemen vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen.

Je kunt natuurlijk ook binnenlopen bij één van onze vestigingen. Onze vestigingen zijn tijdens werkdagen geopend van 09.00 uur - 17.30 uur. 

Wat neem je mee?

 • Geldig legitimatiebewijs
 • Rijbewijs
 • Recent CV

Bent u als werkgever op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C of CE? We helpen u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe medewerker! Bij 24/7 Chauffeursdiensten werken chauffeurs met ieder hun eigen specialisme.

Denk onder andere aan:

 • Betonmixer chauffeurs
 • Chauffeurs winkeldistributie
 • Bakwagenchauffeurs
 • Trekker oplegger chauffeurs
 • Tankwagenchauffeurs
 • Etc.

Onze chauffeurs zijn fulltime of parttime beschikbaar. De ene chauffeur werkt graag binnen de landsgrenzen, de ander rijdt graag internationaal en vindt het niet erg om heel de week van huis te zijn. 

Vacature aanmelden

Meld uw vacature direct aan, stuur een e-mail naar info@247cd.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging

Meld ziekte zo snel mogelijk bij je opdrachtgever, minimaal een halfuur voor aanvang van je werkzaamheden. Vervolgens moet je het ook melden bij jouw vestiging, zodat wij je ziekmelding kunnen verwerken. Het is belangrijk dat je tijdens het ziekteverzuim altijd aanwezig en bereikbaar bent op het bij ons bekende adres en telefoonnummer. En vergeet niet jezelf weer beter te melden!

Bekijk voor meer informatie over ziekteverzuim het ziekteverzuimreglement in het document ‘Belangrijk om te weten’. Deze informatie krijg je als je start met werken bij 24/7 Chauffeursdiensten.

Zoekt u als opdrachtgever of transporteur een vakbekwame chauffeur?  Met behulp van het formulier 'vacature aanmelden' meldt u razendsnel een vacature aan bij 24/7 Chauffeursdiensten. Als de aanmelding verstuurd is, neemt de dichtstbijzijnde vestiging zo snel mogelijk contact op om uw vacature en bijbehorende wensen te bespreken. 

 

4-wekelijkse betaaldagen 2020

Week Betaaldag
49, 50, 51, 52 (2019)                      02 januari 2020                        
1, 2, 3, 4 30 januari 
5, 6, 7, 8 27 februari
9, 10, 11, 12 26 maart
13, 14, 15, 16 23 april
17, 18, 19, 20 22 mei (21 mei is feestdag)
21, 22, 23, 24 18 juni
25, 26, 27, 28 16 juli
29, 30, 31, 32 13 augustus
33, 34, 35, 36 10 september
37, 38, 39, 40 08 oktober
41, 42, 43, 44 05 november
45, 46, 47, 48 03 december
49, 50, 51, 52 31 december

 

* Betaaldatum is de dag dat 24/7 Chauffeursdiensten het salaris overmaakt naar jouw rekening. Onze ervaring is dat je meestal 2 werkdagen na de betaaldatum over je geld beschikt. Bij betalingen rondom feestdagen treedt vaak enige vertraging op. Houd hier rekening mee.

Vragen over je salaris of over je salarisuitbetaling?

Als je vragen hebt, kun je altijd terecht bij de collega's van jouw vestiging. We staan altijd voor je klaar om al je vragen snel en professioneel te beantwoorden. Je kunt onze vestigingen bereiken via de contactgegevens of via e-mail: info@247cd.nl.

24/7 Chauffeursdiensten brengt werknemers en werkgevers in de transport- en logistieke wereld bij elkaar. We houden ons bezig met het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige medewerkers voor uw bedrijf. 24/7 Chauffeursdiensten neemt de werkgeversrisico’s voor u uit handen, doordat we wettelijk werkgever worden. Zo kunt u zorgeloos ondernemen. Als ondernemer plukt u de vruchten van samenwerken met 24/7 Chauffeursdiensten: u profiteert van deskundig advies en u beschikt over flexibele medewerkers, zonder dat u risico bij ziekte of verzuim loopt.

Graag maken we een afspraak om de flexibele behoefte van uw bedrijf in kaart te brengen.

De CAO waar je werkgever bij aangesloten is, bepaalt deels je salaris. Bovenop je brutosalaris heb je bijvoorbeeld ook recht op toeslagen voor overwerk, onregelmatige uren, Adv-dagen, salarisverhogingen, onkostenvergoedingen en periodieken.

24/7 Chauffeursdiensten behandelt je op precies dezelfde manier als andere werknemers. Dat is wel zo eerlijk natuurlijk. Daarnaast heb je ook bij een uitzendovereenkomst recht op vakantiegeld. Dit is 8% van je brutosalaris. Deze vakantietoeslag berekenen we op basis van het aantal gewerkte dagen per jaar, inclusief eventuele feest- en vakantiedagen. Over je uitbetaalde overuren, reiskosten of overige onkostenvergoedingen bouw je geen vakantiegeld op.

Hoe wordt de bruto/netto berekening van mijn salaris gemaakt?

Normaal gesproken spreken werkgever en werknemer samen een brutoloon af. Wat daarvan netto overblijft, hangt ook bij een uitzendovereenkomst af van de inhoudingen op het loon (sociale premies en belasting). Daarnaast zijn er nog andere factoren bepalend voor de hoogte van het nettoloon. Denk hierbij aan eventuele verblijfskosten en toeslagen.

Je ontvangt je digitale loonstrook op het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Heb je geen e-mailadres? Dan versturen we de loonstrook om de 4 weken per post. Digitale loonstroken ontvang je op vrijdag (met uitzondering van feestdagen). Ontvang je de loonstrook per post? Dan is het tijdstip van ontvangst afhankelijk van de postbezorging.

Iedereen heeft recht op vakantie. Dat is bij een uitzendovereenkomst natuurlijk niet anders. 24/7 Chauffeursdiensten betaalt je gewoon door op erkende feestdagen. En in sommige gevallen kun je buitengewoon verlof opnemen. Je bouwt reserveringen op voor de doorbetaling op deze dagen. Op je loonstrook staat de hoogte van deze reserveringen vermeld.

Als je heel het jaar fulltime via 24/7 Chauffeursdiensten werkt, dan bouw je 25 verlofdagen per jaar op. Werk je niet fulltime dan bouw je een evenredig deel hiervan op. Naast reguliere verlofdagen bouw je via 24/7 Chauffeursdiensten op jaarbasis ook uren op voor één doorbetaalde dag aan zogenoemd ‘kort verzuim’, zoals dokters- en tandartsbezoeken.

Aanvragen verlof bij 24/7 Chauffeursdiensten

Je vraagt verlof aan bij jouw vestiging. Onze collega geeft het opgegeven verlof door aan de Servicedesk, zodat we je vakantie-uren correct kunnen verwerken. Wil je op verlof- of vakantiedagen je gereserveerde tegoeden laten uitbetalen?  Geef dit verzoek dan door via de  urenregistratie. 

Vraag via uw contactpersoon op de dichtstbijzijnde vestiging een inlogcode aan. U kunt de gewerkte uren van uitzendkrachten op verschillende manieren invullen. Vooraf bespreken we de wijze die uw voorkeur heeft. Een uitgebreide beschrijving van de werkwijze is beschikbaar via uw contactpersoon.

In Nederland krijgt iedereen een AOW-uitkering van de overheid als basispensioen. Daarnaast bouw je een aanvullend pensioen op. 24/7 Chauffeursdiensten heeft je aanvullend pensioen ondergebracht bij StiPP (Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten). Deelname aan dit pensioen is verplicht voor iedereen die via 24/7 Chauffeursdiensten werkzaam is als uitzendkracht of gedetacheerde. StiPP kent 2 regelingen: de basisregeling en de plusregeling.

De basisregeling

De basisregeling is voor uitzendkrachten van 21 jaar en ouder die tenminste 26 weken bij één werkgever hebben gewerkt. Deze 26 weken hoeven overigens geen aaneengesloten periode te zijn. Je blijft maximaal 52 werkweken in de basisregeling, daarna neem je deel aan de plusregeling. De premie voor de basisregeling bedraagt 2,6 % over het pensioengevend loon. We betalen voor jou de volledige premie. We houden niets in op je loon.

De plusregeling

Werk je langer dan 78 weken als uitzendkracht, dan bouw je pensioen op in de plusregeling. Het bestuur van StiPP stelt elk jaar de premie voor dit pensioen/deze regeling vast. Kijk op de website van StiPP voor de actuele premie. 24/7 Chauffeursdiensten betaalt tweederde van de premie, eenderde betaal je zelf. Ook heeft de plusregeling een nabestaandenpensioensregeling. En bij arbeidsongeschiktheid betaalt het fonds de pensioenpremie.

Wil je meer informatie over je pensioen of heb je een vraag voor 24/7 Chauffeursdiensten?

Heb je vragen over je pensioenopbouw of over StiPP? Neem dan een kijkje op de website van StiPP. Kom je er niet uit of vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact op met 24/7 Chauffeursdiensten. We helpen je graag verder. Neem contact op met jouw vestiging of mail naar info@247cd.nl.

De rechtspositie van uitzendkrachten wordt uitgedrukt in een fasensysteem. Het gehanteerde systeem bestaat uit 3 verschillende fasen:

 • Fase A: heeft een lengte van 78 weken
 • Fase B: na 78 weken is 24/7 Chauffeursdiensten verplicht om de uitzendkracht een contract voor bepaalde tijd aan te bieden. In 4 jaar zijn dit maximaal 6 contracten
 • Fase C: contract voor onbepaalde tijd

U kunt een uitzendkracht dus 5,5 jaar flexibel inzetten.

Klachten of problemen kun je melden bij je contactpersoon van 24/7 Chauffeursdiensten. Afhankelijk van de aard van de klacht (administratief of werkgerelateerd) stellen we alles in het werk om een oplossing te vinden. 

Jouw eindafrekening ontvang je 8 weken na uitdiensttreding, mits je dossier compleet is. Voor het uitbetalen van je eindafrekening is het van belang dat 24/7 Chauffeursdiensten de getekende verklaring van terbeschikkingstelling retour ontvangt. 

Eventuele, openstaande kosten houden we in op deze reserveringen. Denk aan de kosten voor werkschoenen of een scholingsovereenkomst. Uiteraard brengen we je hiervan op de hoogte.

Geen resultaten gevonden.
0

Chauffeurs
gezocht

0

Ingevulde
vacatures

0

Vestigingen

0

Leuke
collega's

Vacatures
Neem contact op

Om bepaalde functionaliteiten  zoals het onderzoeken van uw gedrag op onze website aan te bieden gebruiken wij analytische en tracking cookies op onze website. Omdat we uw privacy belangrijk vinden, vragen we u de tracking cookies te accepteren. Wilt u eerst meer informatie over onze Cookie-policy, klik dan op ‘Meer informatie’.


Meer informatie